GDPR - Confidentialitate
Vă invităm să vă informați cu privire la politica noastră de confidențialitate care include scopurile noastre de colectare şi procesare a datelor prin intermediul acestui site. Dacă aveți alte întrebări suplimentare despre accesarea sau corectarea datelor personale vă rugam să ne contactați. 1. NORMATIVE LEGISLATIVE ȘI SCOPUL COLECTĂRII DATELOR In calitate de deținător și operator al site-ului www,designer-romania.ro numit în continuare "PROPRIETAR", ne conformam normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protecția Datelor) în colectarea și procesarea datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului mai sus menționat, numiți în continuare "UTILIZATORI / UTILIZATOR". Prin "regulament" se înțelege legea uniformă la nivel european la care face referire, iar prin date se înțeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice persoană juridică care comercializează produse sau servicii persoanelor cetățeni ai UE. Mai multe informații despre regulamentul GDPR puteți afla de pe pagina http://www.dataprotection.ro/ sau de pe portalul european https://www.eugdpr.org/. Acest site NU stochează datele cu caracter personal. Colectarea și trimiterea datelor cu caracter personal prin intermediul site-ului SIMPLUPRINT.RO, se realizează exclusiv în scopurile comerciale stabilite mai jos: -  în scopul stabilirii unei relații comerciale cu privire la serviciile prezentate pe site, către utilizatorii care au solicitat explicit informații comerciale prin intermediul formularelor sau datelor de contact prezente pe site; -  pentru trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin e-mail, dar numai cu acordul suplimentar și explicit pentru această acțiune; 2. DATE CU CARACTER PERSONAL, CONSIMȚĂMÂNT, PROCESARE  Datele considerate cu caracter personal colectate pe acest site sunt: nume și/sau prenume, număr de telefon, localitate, adresă de email, numele companiei pe care utilizatorul o reprezintă, adresă IP. Prin completarea datelor în formulare și efectuarea acțiunilor de bifare explicită a căsuţelor de confirmare, utilizatorul şi-a dat un consimţământ liber exprimat, informat și direcționat către prezenta declarație de confidențialitate. Atunci când se prevede necesitatea acceptului explicit vă va fi prezentat un buton / control care să vă ofere posibilitatea de a vă exprima acordul sau refuzul în mod corespunzător.Consimțământul nu este o precondiţie pentru stabilirea unei relații comerciale și nu creează nici un fel de obligații contractuale. 3. UTILIZAREA DATELOR , CONFIDENȚIALITATE  Acest site este securizat în transferul informației dintre server și utilizatori. Toate formularele incluse în acest site NU stochează datele cu caracter personal, ci le transmite prin intermediul serviciilor de email către proprietar. Aceste date transmise prin email, pot fi stocate conform legislației în vigoare de terțe părți precum furnizorii de legături internet, rețele locale, găzduire email. Alte metode de colectare a datelor personale nu mai există în acest site. Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site pot fi stocate în sisteme informatice interne deținute de proprietar în vederea prestării anumitor servicii sau pentru îndeplirea unor obligații legale / contractuale. Proprietarul se obligă de a gestiona datele stocate în conditii de siguranță și numai pentru scopurile comerciale specificate. SIMPLU PRINT SRL poate furniza anumite date cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site, altor operatori (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare) cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. 4. ŞTERGERE DATE CU CARACTER PERSONAL Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de solicita ștergerea tutror datelor cu caracter personal din sisteme informatice interne deținute de proprietar, iar în acest sens vă puteți adresa cu o cerere scrisă către SIMPLU PRINT SRL. Fiecare comunicare comercială de tip newsletter și/sau alertă periodică prin e-mail pentru care utilizatorul și-a exprimat în prealabil acceptul, este însoțită de posibilitatea explicită pentru dezabonare și ștergerea datelor personale folosite în acest tip de comunicare. 5. MODIFICĂRI PRIVIND DECLARAȚIA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI A POLITICILOR AFERENTE SIMPLU PRINT SRL poate schimba declarația și politicile de confidențialitate din când în când și încurajează utilizatorii să verifice această pagină. Continuarea utilizării site-ului SIMPLUPRINT.RO după orice modificare în Declarația de Confidențialitate va reprezenta acceptul dumneavoastră tacit.
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  www.tipografie-rapida.ro  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro