In cazul in care nu aveti materialele pentru tipar gata realizate, va oferim servicii creative de grafica specializata pentru materiale tiparite.

Designul pentru tipar trebuie sa atraga de la prima privire si sa dermine destinatarul sa ia decizia de cumparare. Trebuie sa contina titluri mari, poze frumoase realizate profesional, parafrafe de text usor de parcurs si nu foarte stufoase. Veti avea acces online la unul dintre graficienii nostri (Telefon / E-mail / Skype / WhatsApp) si veti lucra impreuna pentru corecturi finale si rectificari, pana cand veti fi deplin multumiti si veti acorda bunul de tipar. Apoi designerul pregateste materialul si il lanseaza in productie.

Spre deosebire de unele tipografii care, “din viteza”, nu sunt interesate de continutul lucrarii si tiparesc exact ceea ce le furnizati, noi verificam, corectam si pregatim cu atentie fiecare lucrare in parte.

Dupa definitivarea design-ului si primirea bunului de tipar, pregatirea filei are mai multe etape importante cum ar fi: convertirea textului la curbe, convertirea imaginilor la cel putin 300 dpi si trecerea la formatul de culoare CMYK (Cian, Magenta, Yellow, Black), necesar masinii de tipar. Trebie facuta prelungirea de fonta, fixarea marcilor de taiere, big sau stanta si altele.

Grafica pentru tipar
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
DTP si pregatire design pentru tipografie
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Love T-Shirts  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.tipografie.pro