Meniul unui site poate fi static sau dinamic. In cazul in care numarul de butoane este mic si incap toate in spatiul rezervat, se poate folosi un meniu static, adica numai text sau imagine buton, cu link inspre pagina atribuita. Daca insa, un buton ar trebui sa aibe doua sau mai multe sub/butoane, va trebui sa folosim un meniu dinamic. La actiune mouse in roll over, butonul principal de deschide in jos, sau in lateral, si dezvaluie sub/butoanele din spatele lui. Actiunea se poate face brusc sau animat. Vezi ca exemplu meniul acestui site.

In cele mai multe cazuri, este de preferat sa folosim butoane text (nu imagini) pentru ca ajuta ulterior la optimizarea site-ului pentru Google. De asemenea, se pot face si meniuri mari (vezi pe home page), cu diverse imagini si efecte spectaculoase, pentru paginile foarte importante.

In cazuri deosebite, meniul unui site poate fi scris si in html5. In acest caz combinatiile sunt nemimitate, se pot folosi texte, imagini, sunete scurte, cam orice doreste beneficiarul. Un astfel de script se va incarca suficient de rapid si va fi incadrat cu usurinta in spatiul rezervat. Poate avea actiuni mouse over si click si poate fi dezloltat cu usurinta ulterior, in cazul in care apar noi pagini web.

Meniuri dinamice html + css
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
Meniuri html5
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Love T-Shirts  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.cadastrubuzau.ro