Newsletter-ul este un mijloc de comunicare foarte important. Fiind primul contact cu un viitor client, designul newsletter-ului este determinant si trebuie sa fie foarte atragator si la obiect, usor de inteles. Acest luctru poate face diferenta intre un click sau o decizie de cumparare si o aruncare la spam-uri. Cominicarea vizuala in acest caz, trebuie sa respecte aceeasi regula ca la comunicarea verbala: "Buna ziua, ma numesc George" (sigla in partea de jos)"si ma ocup cu" (header newsletter si descriere/poze servicii sau produse) "si ma gasesti la ..." (datele de contact in partea de jos a mesajului).

Designul unui newsletter trebuie sa tina cont de dimensiunile in pixeli ale ecranelor, astfel incat sa incapa in fereastra de mail dar si de dimensiunile in kb, astfel incat de se descarce usor la destinatar. In acest sens folosim cod simplificat, vizibil in orice browser de mail si orice sistem de operare si file grafice de tip jpg optimizat si gif, foarte mici si foarte usor de incarcat. Un newsletter costom poate contine imagini si texte si poate suporta un numar nelimitat de atribute link.

Newsletter / design si cod html
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Love T-Shirts  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro