Optimizarea Google se realizeaza prin scrierea atenta a codului html si prin postarea de link-uri in site-uri cu transfer de page rank. Algoritmul bot-ului de la Google ce scaneaza fiecare site, tine cont de anumiti parametrii de programare ce trebuisc optimizati cu rabdare, fiecare in parte.

Optimizarea site-ului (in/site SEO) se face in zonele de meta, alt si H taguri, paragrafele de text, titluri, denumiri de imagini si pozitionarea acestora in structura de cod a site-ului. Fiecare dintre cele enumerate anterior trebuie sa tina cont de cerintele Google, fara sa lasam nimic la voia intamplarii, astfel inca pagina sa intre pe un trend ascendent si, la final, sa ajunga in mod organic pe prima pagina a motorului de cautare.

Vestea buna este ca fiecare pagina a site-lui dvs. poate fi optimizata in mod diferit, astfel incat fecare sa urce in topul Google. Clientul ne comunica frazele si cuvintele cheie importante pentru site iar noi scriem codul exact asa cum trebuie. Aceasta activitate, avand control total, se poate face numai in cazul site-urilor construite custom, cu cod 100% unic si original.

La final castigul este ca nu mai trebuie sa platiti zilnic sume mari la Google AdWords, site-ul ocupand in mod organic o pozitie pe prima pagina. Acest serviciu poate avea costuri foarte diferite, in functie de cuvintele cheie indicate si de concurenta existenta in domeniul respectiv.

Ranking-ul unei pagini web se refera la numarul si la calitatea link-urilor proprii aflate pe site-uri externe. Google tine cont de asta si puncteaza pozitiv un site web. Cautati sa postati link-ul dvs. pe cat mai multe forumuri, zone de comentarii articol si site-uri partenere. Creati blog-uri contextuale de tip Wordpress si folositi platformele sociale pentru promovare cu imagine si link text. Acestea ofera un transfer de ranking consistent. Pentru fiecare site comandat la noi, veti primi instructiuni detaliate referitoare la SEO Google extern.

SEO site /  Optimizare pentru Google
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
Page Rank
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Creare Web Site  l  www.cadastrubuzau.ro  l  www.webdesigngrafica.ro