Realizam magazine online rapid, la preturi atragatoare. Pentru crearea unui shop online la cheie folosim platforma Prestashop. Ne ocupam de instalarea acesteia pe serverul tau de hosting si de personalizarea completa, conform cerintelor. Chiar daca Prestashop ne ofera o multitudine de teme presetate, mult mai multe customizari urmeaza a fi facute. Asta inseamna adaptare si integrare logo, integrare diverse module functionale, graphic design pentru banner-e home page si de categorie, setari complete si amanuntite referitoare la design.

Magazinul va fi responsive, adica se va adapta instantaneu si se va vedea impecabil pe orice dispozitiv, de la desktop-uri (ecrane mari, landscape) pana la la telefoane smart (ecrane mici, portrait). Serviciul cuprinde si asiatenta in timp real, adica va invatam sa creati noi categorii sau pagini de produs.

Nu degeaba am ales Prestashop. Dintr-o multitudine de platforme existente pe internet, un magazin online Prestashop poate fi perfect functional in mod gratuit, adica nu este necesara nicio plata catre creatorii platformei.

In plus, dintre toate, este cel mai usor de adminstrat de catre utilizator. Prestashop este o platfor de e-commerce de traditie, care si-a dovedit stabilitatea in timp. In calitate de proprietar de magazin online, te vom ghida pas cu pas, pana cand vei invata sa il gestionezi. De asemenea te vom indruma in problema SEO (optimizarea pentru Google si alte motoare de cautare), pe masura ce generezi pagini noi.

Magazine online la cheie
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
Administrare magazin online
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Love T-Shirts  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro