Ce inseamna responsive design? Dezvoltarea rapida in domeniul IT&Telecom hardware a dus la aparitia unei multitudini de forme si dimensiuni de ecrane. Zeci de tipuri de monitoare, sute de modele de laptop-uri si la fel de multe tipuri de telefoane mobile cu diverse ecrane. Un site trebuie sa se vada bine pe orice ecran. Site-urile custom realizate de noi au doua variante, una pentru ecrane mari in format landscape si una pentru ecranale mici in format portrait. La randul lor, aceste variane sunt responsive, indiferent de dimensiunea display-ului.

Relationarea dinte cele doua versiuni de site este asigurata de un script care detecteza tipul de device folosit si redirectioneaza automat si instant vizitatorul catre varianta potrivita. Acest mod de lucru ne permite optimizarea in particular a textului si a imaginilor pentru incarcare rapida, fiind cunoscut ca internetul este ceva mai lent pe mobile iar comportamentul utilizatorului este diferit in cele doua cazuri.

In cazul platformelor gata facute, asa cum ar fi Wordpress sau cele de e-commerce, prea multe optiuni nu sunt. Site-ul va fi unic si responsive, adica elemente grafice, meniurile si paragrafele de text se vor rearanja singure in functie de ecran. In cazul unor teme, unele banner-e sau slider-e vor disparea complet, sau textul continut va deveni ilizibil pe ecranele mici.

In cazul site-urilorde prezentare, pe care noi le desenam si programam custom, avem control total asupra aspectului si ambele variante vor arata impecabil. In plus, faptul ca se dubleaza numarul de pagini ne permite optimizarea SEO in mod diferit iar sansele de a fi gasit, la cautarea cu cuvintele cheie de interes, se dubleaza.

Web design responsive
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
Avantaje si dezavantaje
firma_web_design_bucuresti
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.hellodigital.ro  l  Web Design  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro