Procedeul prin care se imprima materialele textile sau diverse alte obiecte se numeste serigrafie. Se foloseste cate o sita serigrafica pentru fiecare culoare, cu uscare accelerata intre ele, iar imaginea se recompune treptat, pana la ultima trecere. Realizam la cerere grafica specializata si separatia de culoare pentru tricouri, bluze, sepcute, fanioane, autocolante sau alte suporturi ce pot fi serigrafiate si pregatim fila conform cerintelor procedeului de personalizare. Colaboram cu succes cu diverse companii de print, avand in portofoliu peste 1000 de desene creative, realizate de noi. Viziteaza galeria:

Pixurile, brichetele, scrumierele si alte obiecte mai mici si in general mai rotunjite se imprima prin tampografiere. Un tampon de cauciuc isi ia cerneala de pe o placa de transfer si o aplica pe obiect. Daca avem mai multe culori, vom avea mai multe tampoane si un mod de uscare intre culori. Pentru acest procedeu, grafica trebuie conceputa si livrata diferit.

Pungile de plastic se imprima flexografic, masina de print folosind un tambur de silicon, pentru fiecare culoare in parte. Conceptual vorbind, se poate spune ca flexografia seamana cumva cu tipografia din rola, nu din coala. Grafica trebuie adaptata la acest tip de personalizare de asemenea, si livrata in consecinta.

Serigrafie, tampografie, flexografie
Designer Online - Remote Design Office - Web & Graphic Design
COOKIES   l   GDPR   l   TERMENI SI CONDITII   l   PARTENERI WEB
logo design creatie sigla creatie site realizare site web
web design bucuresti
web design romania web design bucuresti
design serigrafie
Site-uri de web & graphic design recomandate:   www.mytshirt.pro  l  Love T-Shirts  l  www.romania-webdesign.ro  l  www.webdesigngrafica.ro